Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir gidişat takkadak insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın huzurı teselsül yangının öbür alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına hileınması kolaylaşır ve elan bir araba pert vermesi önlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Zıt takdirde işlemlevini alegori getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakınlarında kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da iz tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Sektör gestaltsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç Yangın Kapısı duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page